10/6/07

Extracto de la página web del Ayuntamiento de Calafell

En la página web del Ayuntamiento han colgado el resumen del acto que se celebró el 8 de junio con motivo de hacer público los ganadores de los concursos, entre ellos, el del cartel de las Fiestas Mayores de Calafell. Yo por mi parte os enseño el cartel, que aún está en proceso de impresión y maquetación para los programas, etc. y una fotito recogiendo el talón (es lo mejor del premio, sin duda), allá va:

En l’acte cloenda dels cursos de Cal Bolavà

MIQUEL ÀNGEL CUESTA, GUANYADOR DEL CONCURS DE CARTELLS DE LES FESTES MAJORS DE CALAFELL

Cristina Feline i Adriana Saavedra guanyen el Concurs de Cartes d’Amor

Calafell, 8 juny 2007.- Miquel Àngel Cuesta ha estat el guanyador del Concurs de Cartells de les Festes Majors de Calafell. Així mateix, Cristina Feline, ha guanyat el primer premi de la categoria Sènior del Concurs de Cartes d’Amor, i Adriana Saavedra, és la guanyadora de la categoria júnior d’aquest concurs, segons ha fet saber avui la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell.

El veredicte dels concursos s’ha anunciat avui en el transcurs de l’acte de cloenda dels cursos que es realitzen a Cal Bolavà, i en què l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el tinent d’alcalde de Cultura i Ensenyament, Miquel Roso, han lliurat el premi del Concurs de Cartells de la Festa Major 2007, valorat en 600 euros, a Miquel Àngel Cuesta, resident d’El Vendrell; el premi de la categoria Sènior del Concurs de Cartes d’Amor, valorat en 300 euros, a Cristina Feline, de Segur de Calafell; i el premi de la categoria Júnior de Cartes d’Amor, valorat en 150 euros, a Adriana Saavedra, de Calafell.

Joan Olivella ha afirmat sentir-se “molt orgullós” de celebrar aquest acte a Cal Bolavà, “que és la seu de la cultura a Calafell”, i ha animat els assistents a “seguir participant en els concursos literaris que s’organitzen, i que cada any tenen més bona acollida”. En aquest sentit, Miquel Roso també ha destacat “el gran nombre de participants que hi ha hagut aquest any en el Concurs de Cartes d’Amor, amb gent procedent des d’Alcorcón, Sant Sebastiàn de los Reyes i fins i tot Uruguay, a més de persones dels voltants de la comarca”.

Durant aquest acte de cloenda, també s’ha fet el lliurament de diplomes als alumnes dels cursos de Català per a Adults i de Formació d’Adults, i les orles als alumnes del Pla de Transició al Treball. L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la presidenta del Consorci de Normalització Lingüística a Tarragona, Rosa Ibarz. També s’han lliurat els llibres del recull de tradició El Meu Poble i Jo, i del Concurs de Cartes d’Amor, als guanyadors, finalistes i participants als certàmens.

A més, els assistents també han pogut visitar els treballs fets pels alumnes de l’escola d’art, en els seus diversos vessants: pintura, dibuix, artesania, confecció, tapís, i puntes de coixí. I també l’exposició dels cartells participants en el Concurs de la Festa Major 2007.

No hay comentarios: